HJÄLP!

- giftiga utsläpp i miljödebatten
Föreställningen riktar sig främst till elever i högstadiet och gymnasiet.
Föreställningen spelas på svenska och är 30 min lång.
Max 120 elever per föreställning.
Föreställningen är avgiftsfri.
För bokning av skolföreställningar var god att kontakta:Maja Olsson – e-post: maja.olsson1@uppsala.se, tel 018– 727 13 73


Det är oss det hänger på, nuet och framtiden. Agenda 21 är namnet på FN-uppdraget som ger oss alla ansvar att dra vårt strå till stacken för ett hållbart samhälle - ett ekologiskt folkhem.

Om alla jordens människor levde som vi i Sverige så skulle det krävas flera jordklot och vi har bara ett. Vi människor utgör alltså det största hotet men samtidigt också den största möjligheten för Sverige och resten av jorden, beroende på hur vi väljer. Globala hot löser vi med lokala handlingar. Genom våra val, stora som små, skapar vi vår egen och framtidens livsmiljö.


"Roligare och bättre kan inte miljöinformation framföras. På ett galet och tokroligt sätt fick de fram miljöbudskapen bättre på dryga halvtimmen än vad en föreläsare skulle fått på en hel dag"

Upsala Nya Tidning

Föreställningen är ca: 30 minuter lång och genom skratt och sång uppmuntrar publiken att tänka på hur den påverkar miljön i vardagen.

Medverkande: John Fiske och Paul Kessel"Roligare och bättre kan inte miljöinformation framföras. På ett galet och tokroligt sätt fick de fram miljöbudskapen bättre på dryga halvtimmen än vad en föreläsare skulle fått på en hel dag" Upsala Nya Tidning

OBS! Finns även på video. Beställ nu! 

Hjälp! är en samproduktion mellan Uppsala kommun och Landstinget i Uppsala län.


WHO ARE THEY?

Paul Kessel and John Fiske first met in 1974 on a football pitch in Liverpool (7.84 Touring Company v the Everyman Theatre 1-3) and took an immediate dislike to each other...

» Read more


» Click here for new high quality prints of Paul Kessel's art


 

 

Kesselofski & Fiske look after a very select number of international groups in Scandinavia.
 
Scandinavian Agency for: 
The Ukulele Orchestra of Great Britain (GB)
Companhia do Chapito (Portugal)
Familie Flöz (DE)

» Contact info hereFILM CLIPS

» Click here to watch film clips with K&F


"Scoring A Bullseye!", "As usual the set is a masterpiece if just a bit on the minimal side, although with their massive acting talents, scenery would just be a distraction." "Funny? I almost split my crotch!"
BBC

"Very, very funny"
The Guardian, England

"Humour as a weapon against tragedy. Dreadfully funny"
Politiken, Copenhagen, Denmark

» Read more

 


 

COPYRIGHT © 2018 KESSELOFSKI & FISKE